Bij het reisbureau Wild Alaska zijn ze gespecialiseerd in het organiseren van een reis in Alaska. (De naam zegt het natuurlijk al.) Dit is best wel een bijzondere specialisatie, want deze trips zijn niet de meest makkelijke om te organiseren. Het betreft natuurlijk een heel groot gebied, wat niet overal even begaanbaar is, maar dankzij de goede wegen die door de centrale delen liggen is het toch mogelijk om er als toerist, zonder reisleider, rond te reizen. Maar een reis in Alaska zonder plan of begeleiding is niet geheel verstandig, zeker als je het gebied niet kent, omdat je nooit weet waar je uitkomt en hoe ver je je dan van de bewoonde wereld af bevindt. Daarom kan het een goed idee zijn om als je Alaska wil bezoeken, een reisbureau in te schakelen die jarenlange ervaring hebben met het organiseren van een unieke reis door Alaska. Bij het reisbureau Wild Alaska kennen ze het gebied helemaal van buiten door de vele reizen die ze er reeds organiseerden. het bureau werd opgericht door een passie voor het land en zijn uitzonderlijke schoonheid. Deze schoonheid is moeilijk in woorden te vangen voor wie er nog nooit geweest is, maar stel je ongerepte natuur en uitgestrekte landschappen voor, zo ver je kunt kijken… Met in de verte hoge bergen met besneeuwde toppen en kringetjes van wolken eromheen. 

Wat je gaat zien tijdens je reis door Alaska

Het is natuurlijk moeilijk voorspellen wat je exact gaat zien van het land als je bij Wild Alaska boekt. Maar waar je zeker niet omheen kunt en wat ze je absoluut garanderen, is dat je gedurende je reis door Alaska de schoonheid van de natuur in zijn puurste vorm gaat aanschouwen. Moeder natuur zoals je haar nog niet eerder zag. Een reis door Alaska is niet voor niets een unieke ervaring die je je hele leven bijblijft. Veel mensen denken dat Alaska veel te koud is om te bezoeken, maar dat is niet perse waar. Het land wordt namelijk opgedeeld in verschillende klimaatzones. Het zuidoosten van Alaska heeft een gematigd zeeklimaat. Dit maakt het een vrij nat, maar ook relatief warm deel van Alaska, waar je met een gerust hart (wel met goede winterjas aan,) kunt reizen. je hoeft dus niet bang te zijn dat je tenen eraf vriezen, want daarvoor zul je toch echt nog een heel stuk noordelijker moeten reizen door Alaska. 

Het unieke aanbod van het reisbureau Wild Alaska

Mocht je nu overtuigd zijn en een reis door Alaska willen boeken, kan ik je reisbureau Wild Alaska aanbevelen (https://wildalaska.be.) Het is een reisbureau met reizen in Alaska als specialisatie, met een ruime keuze in gebieden en manieren waarop je kunt reizen, zodat jouw / jullie perfecte reis er zeker bij zit. Ze bieden zo’n 21 verschillende reizen aan, allemaal slim samengesteld en met hun eigen karakter, zoals:

  • Alaska Grand Explorer (21 dagen.)
  • Inside Passage Cruise (15 dagen.)
  • Alaska Rail & Road (17 dagen.)
  • Great Golden Lands (17 dagen.)

En nog veel meer. Elke reis heeft zijn eigen focuspunt, zoals  de zee, reizen per trein of auto, wilde dieren en zelfs reizen waarbij je veel in kleine vliegtuigjes zit. (Die laatste is voor mensen met een behoorlijke portemonnee…) Maar stuk voor stuk een reis door Alaska met veel zorg en aandacht samengesteld voor jou als reiziger. Wild Alaska wil alleen de allerbeste ervaring bieden en staat garant voor de mooiste routes, locaties en tips. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beste zalmrestaurant of een verstopte, historische goudmijn. Stuk voor stuk plekken die je gezien wil hebben, die je reis door Alaska onvergetelijk maken!

Categories: Vakantie en Recreatie