Met het hele gezin zijn we een weekje er tussenuit gegaan om onze trouwdag te vieren. Mijn man en ik waren vijftien jaar getrouwd en we hadden er geen zin in om dit groots te vieren. In plaats daarvan hadden we besloten om samen met de kinderen een weekje te genieten in een vakantiehuis aan de Belgische kust. We wilden niet te ver weg op vakantie, maar gewoon met eigen auto naar een vakantiehuis aan de Belgische kust gaan, waar we enorm hebben genoten. De kust van België is prachtig en er zijn een paar mooie plaatsen te verkennen in die regio, wat we dan ook gedaan hebben. Ik ben voor ons gezin op zoek gegaan naar een vakantiehuis aan de Belgische kust en zo op www.interhome.be terecht gekomen. Interhome is een website waar vakantiehuizen en -appartementen in België worden aangeboden en hier kun je specifiek kiezen voor een vakantiehuis aan de Belgische kust. Precies wat wij zochten dus.

Een vakantiehuis aan de Belgische kust geboekt via Interhome

Op de website van Interhome heb ik eenvoudig een vakantiehuis aan de Belgische kust kunnen selecteren. Je kiest voor het land België, voor de kust als locatie en vervolgens krijg je een mooie selectie aan beschikbare vakantiehuizen en -appartementen. Ik heb voor ons vakantiehuis aan de Belgische kust gekeken naar:

  • Het aantal personen
  • Het aantal kamers
  • De afstand met de zee
  • Of de hond mee mocht
  • Overige faciliteiten
  • De prijs

Op basis van deze criteria ben ik door alle selecties gegaan om ons vakantiehuis aan de Belgische kust uit te zoeken. Er staan veel verschillende accommodaties op deze website, die direct worden aangegeven voor het verblijf van een hele week, dus 7 nachten. Het eerste wat opviel is dat het aanbod heel divers is. Er zijn prachtige huizen beschikbaar die een gezin met drie kinderen een goed onderkomen kunnen bieden. Ik heb voor ons vakantiehuis aan de Belgische kust ook een beetje gekeken in welke plaatsen deze gelegen zijn, zodat we het vakantiehuis ook goed als uitvalsbasis konden benutten om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Brugge of naar andere aan de kust gelegen plaatsen. De Belgische kust heeft maar liefst 13 badplaatsen die erom bekend staan om hun mooie kust, fijne stranden en authentieke bezienswaardigheden. Dat is ook precies waarom wij een vakantiehuis aan de Belgische kust wilden boeken. Plaatsen als Oostende, Knokke, De Haan en Zeebrugge hebben ons altijd aangesproken en mijn man en ik zijn hier in onze verkeringstijd samen ook op vakantie geweest. Mijn man had destijds net zijn rijbewijs en hij had een oude auto op de kop weten te tikken waar we heel Nederland, maar ook België mee verkend hebben. We zijn naar verschillende plekken geweest, waar we ook in deze vakantie weer op bezoek zijn geweest. De vakantie stond zo helemaal in het thema van onze huwelijksdag, die midden in de vakantieweek viel. Dat vonden de kinderen natuurlijk ook extra leuk.

Ons eigen vakantiehuis

We hebben uiteindelijk een heerlijk vakantiehuis aan de Belgische kust gevonden op een vakantiepark in Bredene. Dit is een mooi ruim huisje met vier kamers en drie slaapkamers. Er is een zwembad voor de kinderen, het huisje was voorzien van alle faciliteiten die we wilden, zoals televisie, een vaatwasser en de hond mocht ook nog mee. Het strand was te voet te bereiken en we hebben bijna elke dag een heerlijke strandwandeling gemaakt. Het was heerlijk om even een weekje op deze manier uit te waaien samen. We hebben een super leuke vakantie gehad met het hele gezin en dat komt vooral door het fijne huisje dat we via Interhome hebben gehuurd.

Categories: Vakantie en Recreatie