Als je eindelijk jouw langverwachte reis gaat maken naar Argentinië, boek dan de geschikte rondreis bij Atacama. Dit reisbureau beschikt over voldoende ervaring en kennis voor het boeken van Argentinië reizen. Het maakt niet uit wat voor rondreis je in gedachte hebt of met welk gezelschap je bent, voor iedereen kunnen zij de beste reis samenstellen. Zelf zit je wellicht vol ideeën. Zeker als je al jaren met deze reis in je hoofd zit, weet je door alle enthousiasme niet meer waar je moet beginnen of wat de beste rondreis gaat zijn. Dankzij de specialisten van Atacama kan er een programma opgesteld worden, waardoor jij met tevredenheid terugkijkt op jouw Argentinië reizen. Atacama is een reisbureau dat individuele reizen op maat samenstelt. Hier wordt rekening gehouden met de persoonlijke voorkeuren en de financiële mogelijkheden. Er zal geen programma opgesteld worden, waar jij je zelf niet prettig bij vult. Cultuur, natuur en ontspanning zullen voldoende afgewisseld worden. In ieder geval op de manier dat aansluit bij jouw wensen. Bespreek deze daarom goed met de reisadviseur van Atacama. Geef daarbij aan welke gebieden, steden, bezienswaardigheden en natuurgebieden jij zeker niet wilt missen. Mocht Atacama vinden dat er iets toegevoegd moet worden, dan wordt dit voorgesteld. Allemaal zodat je niets gaat missen bij jouw Argentinië reizen.

De veelbelovende Argentinië reizen

Als jij je al hebt verdiept in de Argentinië reizen, zit je wellicht al vol met ideeën over het land dat staat bekend staat om de passie. Je kan vast niet wachten om het land te leren kennen. Dit land in Latijns-Amerika heeft veel contrasten. De levendigheid in de stad Buenos Aires, de uitgestrekte pampa’s, de ruige sierra’s en de woestijnen en zoutmeren met kolonies flamingo’s wisselen elkaar af. Zelfs in deze korte omschrijving is het duidelijk dat een paar weken niet voldoende zijn om alles te kunnen bezoeken. Daarom hoort Atacama graag wat je voorkeuren zijn voor de Argentinië reizen. Zij boeken graag een programma met onder andere de volgende bezienswaardigheden:

  • Perito Moreno
  • De kliffen Peninsula Valdez
  • Het gletsjergebied rond Cafate
  • De wildernis bij Mount Fitz Roy & El Chaltén
  • Ibera moerassen
  • De zoutvlakte Salar de Arizaro

Op Atacama.be staan meerdere reisprogramma’s opgesteld waar een vaste route is samengesteld. De lengte van de reizen variëren van zelfs 5 dagen tot en met 23 dagen. Het is voor te stellen dat het moeilijk is het land goed te leren kennen in vijf dagen. Maar mocht je in de buurt zijn, dan kan je voor deze korte periode toch Atacama raadplegen om de Argentinië reizen voor die paar dagen zo goed mogelijk te vullen.

De afwisseling van natuur en cultuur

Of je nou voor een korte of lange duur gaat, je moet met een goed gevoel de Argentinië reizen weten te vervullen. Dan maakt de lengte niet uit en wie weet zorgt het ervoor dat je gauw weer een reis boekt. Wat hierin mee speelt, is de plekken die je gaat bezoeken. Deze moeten een goede indruk geven en aansluiten bij jouw wensen. Voor een culturele reis kan je de hoofdstad Buenos Aires niet overslaan. Atacame zorgt wel altijd voor een natuurrijke aanvulling, omdat ook Argentinië nou eenmaal beschikt over uiteenlopende natuurgebieden die niemand mag missen. Zo kan er ook een rondreis door Noord-Argentinië geregeld worden met een chauffeur. Je krijgt de kans onder begeleiding door de prachtigste natuurgebieden te rijden. Hierbij hoef jij je zelf niet druk te maken om de weg te vinden en heb je alle tijd op natuur en cultuur in je op te nemen. Bekijk alle mogelijkheden voor Argentinië reizen op Atacame.be en stel samen met hen jouw droomvakantie samen.

Categories: Vakantie en Recreatie